SODALITT

Ved hjelp av Sodalitten kan vi realisere  våre sanne mål og utføre dem på den mest passende måten.

Sodalitt kombinerer logikk med persepsjon, og bringer informasjon fra den høyere bevissthet til det fysiske nivået. Det gjør at vi kan tenke dypt og returnere våre vandrende tanker til utgangspunktet. Når du mediterer, er det alltid verdt å holde sodalitt med deg. Vibrasjonene gir styrke og ro. Det styrker nervesystemet og hjelper oss å finne vår indre balanse selv etter den urovekkende opplevelsen. Utmerket for de bevisste. Det fjerner mental forvirring og underordning. Det fremmer rasjonell tenking, objektivitet, sannhet og intuitiv oppfatning, sammen med å oversette følelser til ord.

Harmoniserer kjertelsystemet som regulerer metabolske prosesser. Det har en beroligende, gunstig effekt på nervesystemet. Det brukes også til å forbedre syn og øyebetennelse. Det regulerer blodtrykket, påvirker bukspyttkjertelen og kan brukes til å behandle enhver kjertelsykdom eller funksjonsfeil i kjertlene, inkludert skjoldbruskkjertelen. Hjelper med blodsukkerproblemer.
Det påvirker også nakken, så den er effektiv i klager i strupehode og heshet. Det styrker immunforsvaret.

Sodalite renser området for elektromagnetisk forurensning og blokkerer stråling når det plasseres på en datamaskin. Nyttig for de som er følsomme for elektromagnetisk smog.
Det forbedrer tillit, kameraderi og gjensidig avhengighet blant gruppemedlemmene.

Psykologisk: Gir følelsesmessig balanse og lindrer panikkanfall. Det forvandler den evig defensive eller altfor følsomme personligheten, og eliminerer kilden til de som holder oss fra å være tro mot oss selv. Det øker selvtilliten, selvtilliten og letter selvaksept.

Helbredelseseffekt: Sodalitt balanserer stoffskiftet, eliminerer både kalsiumoverskudd og mangel, renser lymfesystemet og organene og stimulerer immunforsvaret.
Det har en gunstig effekt på strålingsskader og søvnløshet. Det helbreder hals, stemmebånd og strupehode, nyttig for heshet og dårlig fordøyelse. Det reduserer feber, blodtrykk og stimulerer absorpsjon av væske i kroppen.

Smykker av sodalitt: