Jeg heter Katalin og er gründer, designer og skaper av Chakraklem. Selskapet er basert i Oslo. Jer er stolt mamma til 3 voksne, fantastiske gutter.  Er evig optimist, har alltid 1000 baller og prosjekter i lufta, tur/danse/yogaglad , engasjert, utdannet økonom, krystallekspert og naturterapeut, brennende opptatt av rettferdighet ( Vannmannen:) )  og sist, men ikke minst totalt oppslukt av disse vakre steinene & krystallene.⁣ 

Jeg søker nøye etter hver edelsten, perle og anheng som inspirerer meg til å lage det neste stykket. Hvert smykke er strengt omhyggelig sammen for å sikre at energien til steinene støtter bæreren i hans eller hennes drømmer. Energien, karismaen og strukturen til hver stein starter fødselen til en ny samling. Hver stein har helbredende krefter og kan forsterke og øke bærers egen energi. Jeg har jobbet tett med forskjellige steiner og har oppdaget hvordan steinene hjelper meg med å få klarhet, indre ro og glede. Ved ferdigstillelse blir hvert stykke renset forsiktig med rensende salvie for å fjerne alle forstyrrende energier fra steinene.

 

Jeg slutter aldri å forundre meg over hvordan de «rette» krystallene bringes inn i livet mitt på akkurat riktig tidspunkt, igjen og igjen. Jeg elsker å berøre steinene, slik de tar over varmen på huden min og bidrar til helbredelse der de trengs. Jeg tror at mineraler ble skapt for å hjelpe oss med å gjenopprette og opprettholde vår fysiske og mentale helse.

Nettbutikken utvides stadig med vakre smykker, så det er verdt å komme tilbake igjen og igjen.

Og en ting til: førsteinntrykket er viktig, bare lytt til intuisjonene dine, men hvis du føler at du ikke kan velge, hjelper jeg gjerne.