OM KRYSTALLER

OM KRYSTALLER

Krystaller representerer ren og konsentrert energi fra innsiden av vår jord.

Hver stein, på samme måte som planter, avgir ulike frekvenser av vibrasjoner. Organer i kroppen opererer også med bestemte frekvensvibrasjoner, slik at tilsvarende organer kan harmoniseres med lignende resonans steiner. Mangleren på sun resonans kan føre til sykdom.

Hvis du trodde at krystaller bare er noe New Age-greier, tar du feil. De spilte nemlig en viktig rolle i oldtiden, hvor de ble sett på som guddommelige og ble brukt til healing og beskyttelse. Kunnskap om helbredende steiner og krystaller er basert på tusenvis av år med tradisjon, som forsøker å overvinne sykdommene gjennom den selvhelbredende evnen til kroppen og regulering av vårt eget forsvarssystem. Den vediske skriftene i det gamle India har gitt oss den omfattende kunnskapen om helbredende og harmoniserende effekter av krystaller og den mest nøyaktige beskrivelsen av hvordan de skal brukes.

Krystaller har et stabilt og uforandelig energimønster

hver enkelt krystall har en unik frekvens og energifelt. Kroppene vår har svært ustabile energifelter. Hvis man plasserer en krystalls stabile energiefelt ved siden av et uorganisert menneskefelt, vil energiene samles, og det disharmoniske feltet føres tilbake til sin opprinnelige form. Resultatet er velvære og harmoni.

Vibrasjonene harmoniserer, jevner vårt kropps-ånd-åndelige energifelt. Ved fysisk sykdom bruker vi bare edelstensterapi som en tilleggsbehandling! Den helbredende effekten av steinene er sterkeste når de fylles med energi i halvmåne eller fullmåne , eller ved meditasjon og yoga.

Du kan oppnå en veldig god effekt ved å bruke et armbånd av krystaller.

Armbåndet bæres på håndleddene våre slik at vi kommer i direkte kontakt med dem gjennom huden vår. Dermed påvirker ikke bare deres energi gjennom auraen, men påvirker også den fysiske kroppen gjennom huden.
Det er seks til seks energikanaler på høyre og venstre arm, de såkalte meridianene. Når de bæres på håndleddet, overfører krystallene energi gjennom meridianene til hele kroppen. Takket være deres trippel handling – gjennom aura, hud og meridianer – formidler de sine individuelle egenskaper optimalt, og dermed påvirker deres helbredende og harmoniserende effekter kroppen, sjelen og ånden.
Fordi effekten av armbånd spres over hele kroppen gjennom blodomløpet, nerver og energibaner, kan de påvirke hele kroppen når de bæres i lengre tid.

Hvilket håndledd bruker du armbåndet på?

Vår høyre hånd er under kontroll av venstre hjernehalvdel og er nærmest relatert til logisk tenking, analyse, aktiv handling. Venstre hånd, kontrollert av høyre hjernehalvdel, representerer intuitiv forståelse og respons.
Følgelig anbefales det å bruke aktive steiner som gir mot og vitalitet på høyre håndledd, mens passive steiner med ro, harmoni og meditasjon anbefales å bæres på venstre håndledd.
Men siden nesten alle krystaller har aktive og passive egenskaper, hvis du ikke kan ta en beslutning, kan det være lurt å prøve det: prøv det på høyre håndledd og overfør det deretter til venstre håndledd om noen minutter. Kroppen din, følelsene dine skal veilede deg nesten umiddelbart.

Rensing av steiner

Det befales å rengjøre steinene regelmessig. Hold dem under rennende vann så lenge som mulig (min.5-10 minutter).Rengjøring er nødvendig fordi hver krystall lagrer informasjoner ( om sykdommer). Turkis, azurblå, chrysocolla, malachite, sugilit, lapis lazuli er porøse steiner og skal ikke legges i vann eller salt. Du kan også bruke røkelse til å rense steinene med, men da velger en helst røkelse med rensende effekter,f.eks salvie.

Mest populære krystaller

 ametyst  ,bergkrystall, rosenkvarts, citrin, tigerøye