LABRADORITT

LABRADORITT

Labradoritt er transformasjonsstein som gir støtte for endring. Veldig mystisk og beskyttende stein med blått glitter. Dens farger danser som nordlyset. Det forbedrer dine intuisjoner, styrker troen på deg selv og tilliten til universet. Lindrer mental spenning i stressende tider.

Labradoritt er den perfekte påminnelse på denne hverdagsmagien vi alle kan glemme litt. Fra noen kanter kan steinen se grå og ordinær ut, men når du vinkler på steinen, oppdager du dens spektakulære lysskimmer og hele perspektivet ditt skifter, og du kan se lyset i mørket . Den oppmuntrer deg til å gå etter drømmene dine og fjerne dine egne begrensninger; mulighetene er uendelige.

Den kombinerer intellektuell tenking med intuitiv visdom, fordriver illusjoner, graver til roten til ting.  Det styrker bevisstheten og kobles til universelle energier. Det driver bort frykt, usikkerhet. Det styrker vår tillit til vårt eget jeg og universet. Det bringer frem meldinger fra underbevisstheten, og hjelper deg med å forstå interne konflikter og problemer på flere nivåer. Gemstone kommer fra Madagaskar, Finland og Russland. Det gjennomsiktige, vakre fargeendring labradoritt kommer fra Sør-India, Mexico eller USA.

Den er lykkesteinen til Skytten, Steinbukken, Vannmannen og Fisken.