ROSENKVARTS

ROSENKVARTS

Rosenkvarts er kjent som den betingelsesløse kjærlighetsstenen.  Denne stenen lærer deg å akseptere og elske deg selv, å tilgi fortiden og å leve etter  ditt eget hjerte. Rosenkvarts utstråler en beroligende, avkjølende energi som påvirker alle chakraene ved å fjerne negative energier på en kjærlig måte. Den helbreder sårene i sjelen og hjelper til med å forsone rotårsakene til ting. Imidlertid gjør det det på en skånsom og betryggende måte, i tråd med ens eget tempo. Ubetinget kjærlighet, medfølelse. Myk og feminin energi, taler til hjerte-chakraen. Løser emosjonelle sår og frykter. Det hjelper å bringe kjærlighet inn i livet ditt. Det gjenoppretter tillit og harmoni i eksisterende forhold. Tillater deg full kapasitet til å sannferdig gi og motta kjærlighet fra andre. Fremmer bånd mellom mennesker. Gir hell og lykke, hjelper deg når du skal ta viktige avgjørelser i jobb eller ellers i livet. En helende og positiv sten.

Den fjerner forsiktig negativ energi og erstatter den med et kjærlig humør. Det minner oss om våre mål og fremmer en positiv holdning.

Rosenkvarts er den edleste healer. Den frigjør deg fra uuttalte følelser og hjertesorg, og forvandler følelsesmessige forhold som ikke lenger tjener interessene våre. For den som hittil har vært ufølsom for kjærlighet, åpner steinen hjertet for å få den følelsen. Og den som elsket, men måtte bli skuffet, lindret rosenkvarts sorgene hans. Rosenkvarts lærer oss hvordan vi skal elske oss selv, noe som er viktig hvis vi ikke tidligere har ansett oss som elskelige. Vi kan ikke akseptere andres kjærlighet, og heller ikke elske andre før vi elsker oss selv. Denne steinen gjør at vi kan tilgi og akseptere oss selv.

Rosenkvarts gir tålmodighet og forståelse. Den frigjør de emosjonelle blokkene,  utvikler empati. Krystallen sender ut en vennlig energi som skaper balanse i den emosjonelle kroppen.

Fysisk : avgifter kroppen, stimulerer sirkulasjonen, styrker hjertet, stabiliserer blodtrykket

Ånd: Rosenkvarts åpner hjertechakraet og tredje øyet. Den lar deg få  kontakt med betingelsesløs kjærlighet og byr på metafysisker gaver som klarsyn og telepati.

Smykker av Rosenkvarts: