HOWLITT

Howlitt gir medfølelse og tålmodighet, avgifter kropp og sjel. Den hjelper å fri deg fra kroppslige, følelsesmessige og åndelige giftene. Slik avgiftning slapper av sinnet og ånden, noe som fører til større fred og kontemplativ oppførsel. Det hjelper oss å akseptere og elske oss selv igjen. Howlit hjelper deg også med å slappe av. Spenningen forsvinner, og roen vender tilbake. Å legge den under puten er et utmerket middel mot søvnløshet, spesielt hvis det er forårsaket av en overbelastet hjerne.
Det forbedrer diplomatiske ferdigheter og innsikt. Det lærer eieren sin å lytte til andre, utdype sin kjærlighet til seg selv og andre. Det bidrar til utvikling av uavhengighet, oppmuntrer til selvretning.

Howlit er en enorm hjelp for mennesker med vektproblemer. Det hjelper med vekttap og fett ved å stimulere fordøyelsen og avgiftningen av kroppen, styrker bukspyttkjertelen og senker kolesterolet. Derfor kan den brukes til fordøyelsesproblemer og magesmerter. Lindrer tarmsykdommer, mageproblemer og kvalme.

Howlitt er den heldige steinen av Tvillingen.

Smykker av howlitt: