GRANAT

GRANAT

Granat var allerede et kjent mineral i middelalderen. Krigerne lastet granatstykker i skjoldene og sverdgrepene for å beskytte dem mot skade. I følge tradisjonen bringer granat lys til den mørklagte sjelen. Når det gjelder mineralnavnet , ligger fargelikheten under navnet. Granats farge ligner den røde fra granateplefrøet.

Granaten er en revitaliserende hjelpesten. Undertrykker symptomer på depresjon, angst og frykt. Det fyller hele kroppen med livsenergi og hjelper til med selvutvikling. Det gir eierne tillit og viljestyrke. Sikrer et balansert sexliv. Tiltrekker kjærligheten og hengivenheten du forventer fra en partner. Det fremmer lojalitet og engasjement.

Granat er veldig nyttig i forskjellige kriser. Det gir hjelp, spesielt i tilsynelatende håpløse situasjoner, når det faller i stykker av liv eller det oppstår traumer. Det forbedrer, aktiverer og styrker instinktet for å overleve, og gir mot og tro i tilsynelatende håpløse situasjoner. Som et resultat av granaten blir krisen til en utfordring.

Granaten er lykkesteinen til Væren, Tvillingene, Løven, Skorpionen, Skytten, Steinbukken.