CITRIN

Citrin symboliserer karriere. Citrin hjelper deg å finne glede i alt du gjør og gjør det enklere å leve i nået. Den fremmer suksess i jobbsammenheng, styrker konsentrasjonen og motivasjonen. Den har en varmende effekt, og er bra mot depresjon, fobier og nerver.

Citrin er en glad, lykkeskapende, gavmild sten. Den inspirerer deg til å leve i nået i stedet for i drømmene dine. Klarner tankene og demper stress, styrker kommunikasjonsevne. Hjelper med å tiltrekke fremgang og materiell velstand. Fremmer evnen til å være realistisk.

Hjelper å skille ut hva som er verdifullt i ditt liv. Denne krystallen gir deg energi til å manifestere din egen virkelighet. Citrin stryker motivasjonen din, aktiverer kreativiteten din og oppmuntrer deg til å uttrykke deg selv. Det sies at den tiltrekker seg overflod og rikdom.

Citrin øker selvtilliten og eliminerer skadelige tendenser. Det vektlegger individualitet, utvikler besluttsomhet. Det oppmuntrer til utvikling av positive holdninger og optimistiske synspunkter, slik at vi kan komme videre med strømmen i stedet for å miste fortiden. Citrin fremmer glede av nye opplevelser og gir støtte til å utforske alle mulige veier til den beste løsningen er funnet.

  • Fysisk: Virker godt ved diabetes, avgiftning, skjoldbruskkjertel, nervesystemet, nyrer, milt
  • Mentalt: Denne stenen skal vil bringe deg mye glede. Den kan fjerne negativitet og angst.
  • Chakra: Solarplexus

Smykker av citrin