Ametyst

Tro, tillit og klarhet

Ametyst  assosieres med meditasjon. Skal hjelpe deg til å nå en dypere forståelse. Den er fin å bruke til drømmetydning og mindfullness, mot søvnproblemer og mareritt. I tillegg forminsker den fysisk og psykisk smerte, og regulerer hormoner. Skal også hjelpe mot avhengighet.

Ametyst er en hellig sten i mange  tradisjoner. Ordet er av gresk opprinnelse og betyr » ikke full» . Dens nøkterne, rensende effekt var godt kjent i antikken og ble derfor høyt ansett. Hjelper til med å bevisst bearbeide hyggelige og ubehagelige opplevelser, og forbedrer dermed effektiv tenking og handling, og letter oppløsningen av blokker. Den er super for å skape et trygt rom til meditasjon. Demper stress og virker beroligende. Kan hjelpe deg til å føle deg mer fokusert. Den kan bidra til potensielle forandringer og avvenning. Renser og beskytter, styrker deg slik at du kan vokse. Amethyst er til deg som ønsker å vokse som menneske, å finne deg selv. Det booster positiviteten.

Kropp: Ametyst booster det endokrine systemet og regulering av hormoner. Ba­lanserer mage og tarm. Kan lette hodepine. Stabiliserer blodtrykk, demper vaskulære problemer, smerte, stress, artritt, eksem.

Smykker av ametyst: